• Altijd in de buurt
 • Persoonlijke aandacht
 • In goede handen
 • Samen werken aan herstel

Vacatures FysioNU

Bij FysioNU zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Wil jij bij een toonaangevende organisatie werken, die voorop staat in de ontwikkelingen binnen de fysiotherapie?

Bekijk dan snel onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar info@fysionu.nl

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

FysioNU is een toonaangevende praktijk in de regio Apeldoorn met 5 locaties.

Wij zijn een dynamische en goed georganiseerde moderne praktijk die voldoet aan de kwaliteitseisen van het Keurmerk Fysiotherapie. We zijn breed gespecialiseerd, werken onderling samen, zijn klantgericht en bieden veel ruimte voor de ontwikkeling van onze medewerkers.

We geloven in intensieve samenwerking met andere zorgverleners in de regio om onze patiënten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Bovenal geloven we in een fijne, stimulerende werkomgeving om het beste uit onze medewerkers te halen!

Onze actuele vacatures

Hieronder vind je een overzicht van onze actuele vacatures. Staat jouw droombaan er niet bij, maar vind je jezelf passen binnen de organisatie en wil je ons team komen versterken? Je kunt altijd een open sollicitatie sturen naar info@fysionu.nl Stuur ons je CV en motivatiebrief, dan nemen we direct contact met je op.

 


Kom jij ons officeteam versterken?

Wij zoeken een telefoniste /planner. 

Ben je klantvriendelijk, flexibel en stressbestendig en wil je als eerste aanspreekpunt het visitekaartje zijn van FysioNU? Dan komen we graag met jou in contact!  

Functieomschrijving: 

 • Als telefoniste/planner sta je patiënten/cliënten die zich melden te woord, je informeert ze en je maakt een afspraak in de agenda van de therapeut waarbijje alle benodigde gegevensverwerk.
 • Naast agenda beheer en patiënten planning verzorg je de interne en externe post en je beheert de mailbox. 
 • Je zorg je voor documenten beheer, voorraad beheer en alle andere voorkomende werkzaamheden. Daar waar mogelijk ondersteun je onze therapeuten en ons management. Als eerste aanspreekpunt van FysioNU ben je ons visitekaartje en een belangrijke schakel in waar FysioNU voor staat: bieden van optimale zorgverlening.  

Het betreft een functie voor 12-16 uur per week 

We bieden een marktconform salaris

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een mbo-denkniveau en enige ervaring is een pré 
 • Je bent flexible, klantgericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden 
 • Je beschikt over basis computervaardigheden en basiskennis van Word en Excel 
 • Je kunt zelfstandig werken, maar je werkt ook graag samen  
 • Je denkt in oplossingen, je bent stressbestendig en accuraat  
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift 

Spreekt bovenstaande vacature je aan? Dan komen we graag met je in contact.

Je kunt je CV en motivatiebrief mailen naar j.groen@fysionu.nl

 

 

Op zoek naar een stageplek?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, leergierige en pro-actieve stagiaires. Je kunt bij ons terecht voor de volgende stages:

 • Stage fysiotherapie

Heb jij interesse in een stage bij FysioNU? Stuur ons dan een mailtje naar info@fysionu.nl onder vermelding van je cv en een motivatiebrief.

FysioNU is onderdeel van Fysiogroep Nederland (FGN)

FGN is een landelijke organisatie van kwalitatief toonaangevende fysiotherapie praktijken, met een duidelijk doel: Zoveel mogelijk mensen ondersteunen in hun wens gezond en vitaal te worden en te blijven. Wij zijn therapeuten die willen investeren in patiënten, medewerkers, innovatie en ondernemerschap om kwaliteit te kunnen blijven garanderen aan onze patiënten.

Ook bij andere praktijken binnen ons landelijke netwerk zijn vacatures misschien voor jou of een collega die je kent in je eigen netwerk.

Ga naar Werken bij FGN