• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • In goede handen
  • Samen werken aan herstel
Oefenzaal de Linie

Fysiotherapie

Heeft u problemen met bewegen? Pijn aan uw schouder of knie, een zere nek of rug? Dan kan fysiotherapie u helpen! De fysiotherapeut is de specialist op het gebied van bewegen en gezondheid en kan u helpen met uw herstel. Hierbij kun je denken aan gewrichten, spieren en botten, maar ook als aanvulling op chronische ziekten.

Fysiotherapie helpt bij bewegen

De fysiotherapeut is de specialist op het gebied van bewegen

Werken aan uw conditie

Samen uw conditie onderhouden of verbeteren

Altijd bij u in de buurt

FysioNU heeft 5 vestigingen in Apeldoorn

Afspraak maken

De fysiotherapeut is de expert in houding en beweging.

Met zijn kennis en kunde helpt de fysiotherapeut u bij het voorkómen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten aan –zoals het in medische termen heet- het bewegingsapparaat. U krijgt altijd zorg op maat. Passend bij uw persoonlijke situatie en gericht op het doel dat u wilt bereiken.

Het menselijk lichaam is een knap en georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, fietsen, sporten het zijn vaak vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseft u pas als u ergens last van krijgt. Als het lichaam even niet meewerkt. Degene die daar alles van afweet, is de fysiotherapeut: de specialist in beweging. Bij FysioNU kunt u terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen.

FysioNU biedt aan een brede doelgroep een ruim pallet aan zorg

Onze zorg is gericht op cure (herstel), care (preventie) en een actieve leefstijl. Binnen ons team beschikken we over een ruim aanbod aan verbijzonderingen en aandachtsgebieden.
U kunt bij ons terecht of het nu gaat om een sportblessure, klachten opgedaan tijdens uw werk, klachten vanwege een operatie, ongeval, overbelasting, ziekte of een '"verkeerde" beweging. Wij adviseren, behandelen en begeleiden u zodat u zo spoedig mogelijk uw dagelijkse activiteiten, werk en sporten kunt hervatten.

Oefenzaal Orden

Samenwerkingen

Fysiogroep Nederland

https://fgn.nl/

Diverse gezondheidscentra in Apeldoorn

Samen met andere zorgverleners zetten we ons in voor de beste zorg

Beroepsvereniging Fysiotherapie

https://defysiotherapeut.com/

Contact opnemen

Een eerste afspraak maken? Deze kunt u zelf direct online maken.

Wilt u liever bellen of heeft u een vraag? We zijn voor u telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9 en 17 uur, of gebruik het contactformulier.