• Altijd in de buurt
 • Persoonlijke aandacht
 • In goede handen
 • Samen werken aan herstel

Over FysioNU

Wij heten U van harte welkom bij FysioNU, de plek waar we uw gezondheid en welzijn centraal stellen. Wij staan voor u klaar om samen met u op te pad gaan naar een antwoord op uw hulpvraag en u te begeleiden met expertise, zorg en toewijding.

 

Het hele team in Oranjepark

Waarom kiezen voor FysioNU?

 • Samenwerken
  Wij werken onderling en met onze zorgpartners samen om zo goed mogelijk uw hulpvraag te kunnen beantwoorden

 • Persoonlijke aandacht
  U staat bij ons centraal en wij streven naar een zo compleet mogelijk beeld van uw klacht/vraag

 • Bij u in de buurt
  Met vijf locaties in Apeldoorn werken wij wijkgericht en altijd bij u in de buurt
Afspraak maken

Waarom FysioNU:

Bij FysioNU begrijpen we dat elke persoon uniek is en dat uw herstelproces persoonlijke aandacht verdient. Ons team van ervaren en goed opgeleide fysiotherapeuten is zeer gemotiveerd om samen met u aan de slag te gaan en te helpen om uw doelen te bereiken. 

Daarom FysioNU:

Ons team bestaat uit enthousiaste en professionele therapeuten met verschillende specialisaties en aandachtsgebieden en ondersteunende medewerkers die samen zorgen voor management en backoffice.

FysioNU  investeert in een gedegen opleiding van haar medewerkers. Dit ziet u terug in het diverse aantal specialisaties en aandachtgebieden binnen onze praktijk.
Binnen ons team zijn meerdere therapeuten opgeleid tot master in de manuele therapie, bekkenfysiotherapie, kinderfysiotherapie, geriatrie, oncologie en sportfysiotherapie.

Alle werkzame Fysiotherapeuten bij FysioNU zijn ingeschreven in  het kwaliteitsregister van Keurmerk Fysiotherapie (SKF) en indien van toepassing in het deel register voor specialisaties. Hiermee voldoen we aan alle kwaliteitseisen.

We bieden op maat gemaakte behandelplannen die specifiek zijn afgestemd op uw hulpvraag.


Wij hebben een aantal kernwaarden geformuleerd welke de pijlers zijn van FysioNU.

Onze patiënten
U krijgt onze volledige aandacht, want u staat bij ons centraal. We luisteren naar uw hulpvraag en zorgen voor de snelste route naar herstel.

Onze fysiotherapeuten
Wij verstaan ons vak, zijn gespecialiseerd en werken elke dag met passie aan uw herstel.
Indien nodig maken we gebruik van elkaars (gespecialiseerde) kennis en kunde voor aanvullende diagnostiek/advies en/of behandeling. Daarnaast werken we samen met onze partners in de zorg.

Onze partners in de zorg
Dankzij ons succesvolle netwerk met huisartsen, specialisten, psychologen, diëtisten en andere zorgverleners bieden wij net iets meer: snel een aanvullend overleg, advies, diagnostiek of behandeling.

Ons aanbod
We hebben naast reguliere fysiotherapie ook de meeste specialisaties in huis. We hebben vijf locaties in Apeldoorn: u kunt ons altijd bij u in de buurt vinden.

Onze praktijk
We zijn een goed georganiseerde, proactieve en dynamische praktijk die voldoet aan de meest actuele kwaliteitseisen. FysioNU is al verschillende jaren Pluspraktijk voor de zorgverzekeraars die dit label voeren.

Met alle zorgverzekeraars hebben we een contract afgesloten.

Team FysioNU

Benieuwd naar ons team?